Stämpelvägen 3
Myrflodammen Tandåd

Specifikation

3 st sovrum, 2 st duschar, 2 st wc, 1 st våningar, loft, kyl, frys, diskmaskin, microvågsugn, torkskåp, bastu, tv, fristående stuga, rökfritt, braskamin, husdjur tillåtet, 3 st våningssängar, 1 st dubbelsängar, wifi, grill samt utemöbler.

Boyta:

57+ bastu m²

Antal bäddar:

8

Extra bäddar

2

Liftavstånd:

5 km

Mataffär:

5 km

Restaurang:

5 km

Skidbuss:

50 meter

Längdåkningsspår:

300 meter

Skoterled:

500 meter

Extranotering

En mysig stuga för en eller två familjer som ligger intill Myrflodammens längdspår vid Tandådalen. Tre sovrum med två sängar i varje rum, samt ett loft där man kan utnyttja extrabäddarna för att få plats för fyra sovande.

Digital TV
TV-utbudet i huset är SVT 1, 2 samt ett par norska kanaler men en 50” digital TV och fritt Internet så kan du logga in på både NETFLIX, HBO, Disney+ eller vilken streamingtjänst du vill med ditt eget konto och ha tillgång till vad som helst.

Fritt internet
Vi har fritt internet och WI-FI installerat, tillgängligt för alla i familjen. WI-FI lösenord hittar du på omslaget till Stugpärmen.

Storstugan
Ett stort öppet rum för middagar och gemenskap med en gigantisk öppenspis som ger en skön värmen efter en hel dag i backen. Samt en väl tilltagen veranda med utsikt över Tandådalens skidbackar.

Tips
Tips är att bygga en snösoffa därute, perfekt för en avkopplande öl med passande tillbehör.

Bastu
Bastun ligger i separat byggnad så man får gå utvändigt för att komma till bastun. Bastun är vedeldad, ved ingår inte. inne vid bastun är vvb liten så den räcker inte till så många duschar åt gången. Bakom huset brukar det finnas orörd snö, perfekt att rulla runt i för att kyla ner sig något innan man fortsätter basta. I bastuhuset finns en toalett med dusch och ett relaxrum.

Skidåkning för de mindre
150 meter bort finns en egen slalombacke med lift för de mindre och nybörjare. Perfekt för pulkaåkning eller för att komma igång med sin skidåkning. Liften tillhör föreningen och är kostnadsfri för alla som hyr huset. Där finns även en grillkåta, så man kan lätt spendera en heldag hemmavid.

Skid- och badbuss - Skistar express
Skid- och badbussen stannar 50 meter bort och tar dig alla dagar i veckan till hela Skistars skidområde samt Experium. Så låt bilen stå och passa på att ta en öl på AfterSki.