Stugtillsyn och nyckelutlämning i Sälen | GuMo

Vi erbjuder stugtillsyn, uthyrning av din stuga, snöskottning, nyckelutlämning och nyckelförvaring. Kontakta oss för professionella stugtjänster i Sälen.

En vinterbild från Sälen

GuMo Stuguthyrning och tjänster i Sälen

Uthyrning av din stuga

Vi hyr ut din stuga och sköter marknadsföring samt all kontakt med gästen. På vår ägarwebb kan du smidigt och enkelt välja vilka veckor du vill hyra ut, året om. Du bestämmer även vilka veckor du själv vill vara i stugan. I tjänsten ingår fotografering av stugan samt nyckelutlämning och städkoll, till gäster som bokat via GuMo.

Stugtillsyn

Vi tittar till din stuga en gång i månaden. Vi gör både en yttre och inre inspektion för att försäkra dig och oss om att allt är i sin ordning. I tjänsten ingår även möjligheten för dig att kontakta oss för att slå på värme, kyl/frys om du själv ska vara i stugan. Detta behöver anmälas senast tre dagar innan ankomst. Skulle något problem uppstå hjälper vi även till att förmedla hantverkare om så önskas. Tjänsten kostar från 3 200 SEK per år (inkl. moms). Kontakta oss gärna för mer information.

Nyckelutlämning

Vill du endast ha hjälp med att lämna ut nycklar till egna gäster, vänner eller hantverkare så kan du vid dessa tillfällen på vår ägarwebben boka en nyckelutlämning. Du fyller i ankomst/avresa samt gästens uppgifter. Vi skickar sedan en vägbeskrivning och nyckelskåpskod till gästen via sms. Vid avresa återlämnas nyckeln till oss. Tjänsten kostar 120 SEK inkl. moms om du bokar på ägarwebben och 220 kr inkl. moms om du kontaktar GuMo för hjälp. Det finns även möjlighet att hyra en nyckelbox som är kopplat till GuMo´s system och ger gästen en kod så dom kan hämta nyckel direkt vid stugan.

Nyckelbox:

GuMo har tillsammans med systemleverantören Entera hittat en lösning så att gästen ska kunna hämta sin nyckel i en nyckelbox utanför er stuga. Gästen behöver alltså inte åka till GuMo. Det innebär att vi kommer att fästa en nyckelbox på er husfasad eller foder, vad som är mest lämpligt. Den fästs med två skruvar. Detta kommer att underlätta för både gäst, hantverkare och GuMo samt även för dig som ägare. För mer info hör av er till GuMo info@gumo.se

Nyckelförvaring

Om du tappar, glömmer eller behöver ge ut din nyckel till någon i en akut situation kan det vara bra att det finns en nyckel hos oss. Vi förvarar din nyckel och du kan när som helst komma och hämta den. Tjänsten kostar 315 SEK per år (inkl. moms). Själva nyckelutlämningen faktureras separat, se pris för detta under ”Nyckelutlämning”

Avresestädning och storstädning

Vi erbjuder städkoll, avresestädning och storstädning till stugor som vi har nycklar till. Boka avresestädning eller städkoll efter din eller dina egna gästers avresa. Priserna för vanlig städning varierar. kontakta GuMo för priset för din stuga. Storstädning inkl. fönsterputs kostar 78 SEK/kvm. Vid tvätt av täcken, kuddar och andra textilier i samband med storstädning tillkommer kostnad för hantering av tvätten samt kostnaden för att tvätta tex kudde och täcke.

Snöskottning

Vi utför skottning med snöslunga från din parkering till ytterdörr. Kontakta oss för mer information och priser om denna tjänst.

Kontakta oss för hantverkare eller andra stugtjänster

Vill du ha hjälp med stugtillsyn, snöskottning, uthyrning, städmomg eller nyckelutlämning/-förvaring? Vi står gärna till tjänst! Genom åren har vi hjälpt många nöjda stugägare. För mer information om våra tjänster är du välkommen att kontakta GuMo via telefon 0280-26350 eller mail info@gumo.se.