Sök stuga i Sälen


Boka en liftnära lägenhet i Sälen online | GuMo

Genom oss på GuMo kan du även hyra en liftnära lägenhet i Sälen. Välj bland våra lägenheter som finns listade nedan och hitta det boende som passar dig och dina önskemål. Boka online eller kontakta oss.

Boka en liftnära lägenhet i Sälen

GuMo har 30 års erfarenhet av uthyrning av stugor och lägenheter, med tanke på att vi även själva bor här, har vi god kännedom om området. Kontakta oss gärna om du har frågor kring vår verksamhet.

Hyr en lägenhet året runt

Sälen är värt att uppleva året runt och våra lägenheter går att hyra oavsett årstid. Hos oss kan du hyra en lägenhet i Sälen till skidsemestern, sommarlovet eller höstlovet. Vi vet att många har specifika önskemål. Det kan vara allt från tillgång till torkskåp, husdjursfritt boende, eller möjlighet att koppla av i en badtunna eller en bastu. Därför erbjuder vi liftnära lägenheter i Sälen som lever upp till de flesta förväntningar. Se våra liftnära lägenheter nedan och kontakta oss gärna vid frågor.

Kontakta oss

Du kan enkelt boka din liftnära lägenhet i Sälen online eller genom att kontakta oss. Har du frågor kring våra lägenheter, uthyrning eller våra tjänster? Kontakta oss gärna via telefon 0280-263 50 eller e-post info@gumo.se

En bild på stuga D46, Clüversv. 15, Storfjället 25 D
Clüversv. 15, Storfjället 25 D
Högfjällshotellet 
Antal bäddar:
6
Boyta:
59 m²